TessaPhoto

Alla inlägg under mars 2011

Av Tessa Pohjanen - 9 mars 2011 08:05

Godmorgon!

Blev tillslut trött igår, vääldigt trött så ställde klockan för tidigt. Bestämde mig för att ställa klockan på andra sidan av rummet för jag sommnar alltid om direkt efter att jag stängt av den...Det fukade iallafall så jag hann duscha också :)


Idag ska vi åka skridskor på skolan, var iaf skiitkul förra gången. Har lite ont i halsen men det går nog fint ändå. Btw så skaffade jag Skype igår (efter?!) och satt och pratade i typ flera timmar. Intressanta saker jag sitter och skriver här för att jag inte har något annat att göra.


  Ses


Av Tessa Pohjanen - 8 mars 2011 21:52

Klockan är 22.12och är absolut inte trött överhuvudtaget. Vill ut och typ springa, träna, prata med folk vilket jag inte kan göra eftersom alla typ går och lägger sig! Idag på skolan var det verkligen ingen jobbardag, i princip ingen jobbade, allt var bara jobbigt...


Hur som helst. Imorgon blir det inge stan :( måste ha med datorn och skridsskor. Alldeles för mycket tycker jag.

Måste bara säga att jag i princip är beroende av min Mac. Om jag för en sekund glömmer var de är får jag hjärtklappning, samma sak med mobilen. Vill ha macen nära mig hela tiden. Det låter otroligt fult, men jag är väl kär antar jag ;)


ska iaf köpa ett fodral (skin) till Macen, men kanske om ett tag en sånhär:


Vet inte vad det heter så haha. Ska såklart inte ha just den här, bara visade vad jag menade :)

Av Tessa Pohjanen - 8 mars 2011 16:21

Hejsan! Har kommit hem efter ett långt prov i HK. Igentligen var det inte så långt men satt kvar jätte länge efter skolan för att skriva klart. Gick ganska bra ändå :) Skulle igentligen på stan men blev lite övergiven då alla försvann.


Idag är det ju internationella kvinnodagen. Jag trodde att jag skulle få åka gratis buss men det gällde tydligen inte på LLT bussar. '


Idag på skolan var vi iaf på Teknikens Hus och lyssnade på forskare, inte så kul då men. ASSÅ ÅH JAG LOVE PÅ MACBOOK <3


                   Några av de tusen bilder vi tog, Haha :)


Herrå!

Kram

Av Tessa Pohjanen - 7 mars 2011 21:45

Hejsan igen! :) Har pluggat nu så känns helt okej nu. På Torsdag ska iallafall jag tillKassa till min farmor och farfar, min familj och Strand familjen :) Sedan på Fredag drar vi till Ylläs, en skidresort i Finland, såå taggad! :D Det är första gången jag kommer få åka kabinlift eller "ägg" som Klara säger haha, 8 platsers lift. Som ni ser , bara en som syns på bildenSaunagonola is just like all the other gondolas, except that it is equipped with a sauna

Haha asså åh, taggad till max


Ses!

Av Tessa Pohjanen - 7 mars 2011 18:15

Ja NU är jag hemma!


Äntligen har jag en macbook! jag är kär <3 älskar verkligen den :D Däremot måste jag plugga på ett prov jag ska ha i morgon i HK som inte kommer gå så bra tror jag...Mac-utbildningen var i alla fall bra, vi fick i alla fall väldigt mycket fika :) 


I morgon på morgonen ska vi direkt till tekninkenshus för att...okej jag vet inte vad vi ska göra där, typ prata med forskare. 

  

Hoppas ni har haft en bra dag, bloggar mer sedan, heiidååå

Av Tessa Pohjanen - 3 mars 2011 14:24

Hej, blir en mobilbloggning nu istället. Ska igentligen och tävla till helgen men kommer inte kunna följa med!:,( är fortfarande sjuk....vill ju men kommer inte orka med min förkylning och kommer smitta ner allihopa...ska se på någon film idag som mina föräldrar får hyra åt mig:) bloggar mer imorgon om jag orkar! hejdå

Presentation


Hej och välkommen till min blogg, här kommer du få läsa om mig, fotografering, dagboksinlägg, mina åsikter om saker och ting och även bilder på mina foton såklart!

komentera!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards